Nyt on sitten aloitettu Neetan kanssa yläkoulu, jossa tavoitteena ne kisat ja Mustin kanssa lukio, jossa pitäisi hioa vanhoja.

Neetta on käynyt kaksi kertaa koulussa ja sen pitäisi jo osata paikalla makuu, seuraaaminen, perusasento, liikkeestä seisominen, luoksetulo istumaan jäämisineen ja hyppy. Ei tietenkään vielä täyspitkillä matkoilla mutta kuitenkin. Helppoa kun sen osaa mutta aloittelija joka menee sinne osaamattomana niin joutuupa tiukoille ja paljooooon on kotiläksyjä. Täytyisi vaan ehtiä treenaamaan ja harjoitella liikkeet ajallaan ja sitten vain hioa koulussa. Kaikki Alo liikkeet on kai jo jollain tavalla läpikäyty kahsen koulutuskerran aikana ja eilen sain sellaisen käsityksen että ne pitäisi osata ensi kerralla KAIKKI. Kurssi on 16 kertaa pitkä......Hmm Mitähän me opetellaan ensi viikolla. Joa tapauksessa hyvä ja herättävä koulu kunhan vain jaksaisi käydä niin oltaisiin keväällä kisakunnossa.

Mustikin oli lukiossaan eikä osannut periaatteessa yhtään mitäään. No eikun niskasta kiinni ja treenaamaan. Sekin on kurssi. Läpikäytiin nyt ekalla kerralla luoksetulo ja siihen liittyvä kierto(never heard mutta kaikenakaikkiaan hauska homma) ja hyppy josta aina on tullut nolla pistettä kisoissa. Hyviä ohjeita ja turhahan meidän on treenata  niitä liikketä joita jo osataan.Hami kun ei päästä ensi kerralla.

Kotikoululaisilla on siis hommia vaikka muille jakaa. Tutti oli seuraneitinä ja vähn haisteli koulumaailmaa eilen. Muisti seuraamisen ja perusasennot sielläkin. Hyvä vaan.